Syarat pengembalian

Dasar Pemulangan KISSY (M) SDN.BHD
Kami memberikan pengembalian untuk semua barang. Sekiranya ada barang yang rosak, permintaan pengembalian / pertukaran hanya berlaku dalam 7 hari setelah bungkusan diterima, sayangnya kami tidak dapat memberikan pengembalian dana atau pertukaran kepada anda.

Agar layak mendapat pengembalian, barang anda mesti tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama dengan yang anda terima. Item itu juga mesti ada dalam bungkusan asal.

Untuk menyelesaikan pengembalian anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.
Jangan hantarkan pembelian anda kembali ke pengilang.

Mana-mana barang yang tidak dalam keadaan asalnya, rosak atau hilang bahagian dengan alasan bukan kerana kesalahan kami.

Bayaran Balik (jika ada)
Setelah pengembalian anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima barang yang anda kembalikan. Kami juga akan memberitahu anda tentang persetujuan atau penolakan bayaran balik anda.
Sekiranya anda diluluskan, pembayaran balik anda akan diproses, dan kredit akan digunakan secara automatik ke kad kredit anda atau kaedah pembayaran asal, dalam jangka waktu tertentu.

Bayaran balik lewat atau hilang (jika ada)
Sekiranya anda belum menerima bayaran balik, periksa dahulu akaun bank anda.
Kemudian hubungi syarikat kad kredit anda, mungkin memerlukan sedikit masa sebelum pembayaran balik anda dihantar secara rasmi.
Seterusnya hubungi bank anda. Selalunya ada masa pemprosesan sebelum pembayaran balik dibuat.
Sekiranya anda telah melakukan semua ini dan anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di [email protected]

Item jualan (jika berkenaan)
Hanya barang berharga biasa yang akan dikembalikan, sayangnya barang jualan tidak dapat dikembalikan.

Pertukaran (jika ada)
Kami hanya mengganti barang sekiranya rosak atau rosak. Sekiranya anda perlu menukarnya dengan barang yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di [email protected] dan hantarkan item anda ke: G 06, Jalan PJS 4/27, Medan Indah, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.


Hadiah

Sekiranya item itu ditandakan sebagai hadiah ketika dibeli dan dihantar terus kepada anda, anda akan menerima kredit hadiah untuk nilai pulangan anda. Setelah item yang dikembalikan diterima, sijil hadiah akan dihantar kepada anda.

Sekiranya barang itu tidak ditandakan sebagai hadiah ketika dibeli, atau pemberi hadiah telah menghantar pesanan kepada mereka sendiri untuk diberikan kepada anda kemudian, kami akan menghantar bayaran balik kepada pemberi hadiah itu dan dia akan mengetahui mengenai pengembalian anda.

penghantaran
Untuk mengembalikan produk anda, anda harus menghantar produk anda ke:
KISSY (M) SDN BHD
G 06, Jalan PJS 4/27, Medan Indah, 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Anda akan bertanggungjawab untuk membayar kos penghantaran anda sendiri untuk mengembalikan barang anda. Kos penghantaran tidak dapat dikembalikan. Sekiranya anda menerima bayaran balik, kos penghantaran balik akan dikurangkan dari bayaran balik anda.

Bergantung pada tempat anda tinggal, masa yang diperlukan untuk produk yang ditukar sampai ke anda mungkin berbeza.