FAQ

Bolehkah saya menggunakan seluar dalam Kissy dalam berenang dan aktiviti luar yang lain?

Ya, seluar dalam Kissy sesuai untuk penggunaan di bawah air, dan juga dapat digunakan sebagai pakaian renang jika diperlukan.

Adakah bra Kissy sesuai untuk bersenam?

mutlak. Sebenarnya, bra Kissy sangat sesuai digunakan sebagai bra sukan, kerana ia mempunyai fungsi pelembapan kelembapan yang sangat baik, sesak nafas yang sangat baik dan dapat mengatur suhu badan untuk menghilangkan panas yang berlebihan yang dihasilkan oleh senaman yang berat.

Saya menjalani mastektomi, bolehkah saya menggunakan seluar dalam Kissy?

Bra Kissy dilengkapi dengan pad saiz bra saku 2 saiz. Pelapik pad ini diperbuat daripada kapas menegak 4D yang dipatenkan, yang dapat memberikan sokongan yang sangat lembut walaupun selepas pembedahan. Bra rompi Kissy dapat memberikan sokongan yang sangat diperlukan untuk payudara mastektomi.

Apa itu ion negatif?

Ion negatif dapat meneutralkan radikal bebas dalam sel manusia, sehingga mencegah pengoksidaan dan menguatkan sistem imun. Ion negatif telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan kesihatan.

Bagaimana seluar dalam Kissy yang lancar memberikan sokongan untuk dada?

Seluar dalam tradisional menggunakan wayar keluli untuk memperbaiki payudara dan mengetatkan tali untuk memberikan sokongan menegak. Selalunya menyebabkan rasa tidak selesa dan punggung membengkak. Tetapi seluar dalam Kissy mempunyai pad bra yang dipatenkan, yang menggunakan bahan yang sangat elastik untuk memberikan kesan "pembalut", sehingga mewujudkan sokongan seimbang di sekitarnya seperti "kulit kedua".