🔺BOUTIQUE | Peningkatan Jenama

Setiap produk Kissy mempunyai label yang dilampirkan ke seluruh barisan produk selepas peningkatan.
 
Kebenaran kain benang Jinkang biru
Kebenaran fabrik Red Lycra Amerika
Pensijilan Bola Hijau Fiber Jerman
Telus · KISSY®

 

FunctionsLima fungsi benang Jinkang: (terperinci)

Penyerapan kelembapan dan peluh mengeringkan (dapat mengeluarkan peluh dengan cepat, sangat bernafas, mudah kering)
❷Antibakteria gredAAA (Enterobacteria antibacterial, Staphylococcus aureus, Candida albicans, antibakteria dan pensterilan berkesan, untuk mencapai kesan antibakteria)
❸PreventMencegah bau pelik secara berkesan (mencegah bau pelik yang disebabkan oleh bakteria)
❹Protection Perlindungan UV (bantu melindungi kulit)
❺ Menghasilkan sinar inframerah jauh (tekstil yang mengandungi sinar inframerah jauh mempunyai fungsi perawatan kesihatan dan kehangatan, pensterilan dan anti-radang, dan dekat dengan frekuensi getaran molekul sel manusia, meningkatkan peredaran darah dalam kulit, mempercepat metabolisme, mengaktifkan sel, dan meningkatkan fungsi imun manusia)
❻Membebaskan ion negatif (kainnya kaya dengan ion negatif, kepekatannya setinggi 833 per sentimeter padu, itu adalah vitamin di udara, dapat menjadikan kulit tegang dan anjal, dan mencairkan pigmen)

 

Fungsi sebilangan besar benang Jinkang adalah mengubah suai nilon dengan menambahkan pelbagai serbuk bukan organik. Kami berjanji dengan sungguh-sungguh: Benang Jinkang tidak mengandungi ion perak dan bahan berbahaya lain kepada tubuh manusia. Ia selamat, tidak alergenik, dan dapat dijamin menggunakan.
 
Berikan beberapa laporan pemeriksaan kepada semua orang:

 

 

🔺 Rompi klasik baru | Apa itu 100 benang kapas modal

 

🔸 Apakah itu 100 batang Yarn Modal benang

Cotton Yarn Modal kami dibuat oleh Syarikat Lenzing Italy di Itali menggunakan kayu beech mentah melalui proses perlindungan alam sekitar 360. Modalnya lebih maju daripada kapas, mesra kulit, lembut, menyerap kelembapan dan cepat kering. Secara amnya, pakaian jenama akan menggunakan modal benang 60-80. Benang modal yang digunakan oleh Kissy kami mempunyai kandungan 100 benang. Semakin tinggi jumlah benang, rasa tangan lebih halus dan lembut.

 

 

🔸Lycra LYCRA (spandeks)

❶ Dikenal sebagai "malaikat dalam industri seluar dalam", peregangan dapat mencapai 500%, dan keadaan pemulihan sempurna.
Tambahkan keselesaan pakaian dan rasa pengekangan badan, dan nikmati secara peribadi setiap saat, dan rasakan badan baru yang bebas.
Structure Struktur khas, tiada acuan.

 

[Bahan pad dada]
Bola serat suhu tetap Jerman | Cell Solution®CLIMA
🔸Fiber semulajadi, perlindungan alam sekitar, penumpuk haba mikro, iklim mikro yang sangat baik.
🔸Secara automatik menyesuaikan suhu, membuat orang merasa pada suhu tetap, metabolisme normal, dan prestasi penyerapan kelembapan yang sangat baik.

Kisah sejarah:
——Bola serat termostatik awal adalah pakaian yang dikembangkan untuk angkasawan di bulan.
Sebilangan besar mereka digunakan dalam angkasawan, tentera, polis, dan industri khas lain.
 
——Kemudian, penyelidikan bahan perubahan fasa telah menjadi topik terpanas sains dan teknologi terkini, dan dinilai oleh para saintis dari seluruh dunia. Kemudian, ia dikembangkan untuk digunakan dalam pakaian biasa, terutama pakaian luar, termasuk baju ski dan seluar. Ini sangat penting bagi perlindungan alam sekitar dan pemuliharaan tenaga, dan bidang aplikasinya berkembang pesat, melibatkan banyak aspek seperti industri, pertanian, pembinaan, pertahanan nasional, perubatan dan kesihatan, dll., Dengan prospek yang luas

SlSelongsong baru | Gelang keluli bukan magnet: boleh lulus pemeriksaan keselamatan

Model sling baru | Peningkatan kraf tali bahu (butirannya tersembunyi di kraf)

Reka bentuk tali pinggang anti-selip ditambahkan pada lilitan bawah, yang tidak meluncur ke atas dan tidak bergerak, memberikan tubuh manusia kebebasan bergerak maksimum, dan tubuh yang sebenarnya bergerak dengan jantung.

 

 

【Ent Paten dan Perakuan】

11.1 Tanda dagangan KISSY
: Merujuk kepada tanda dagangan berdaftar, yang bermaksud bahawa tanda dagangan telah berjaya didaftarkan
 
"Undang-undang Tanda Dagangan" dengan jelas menetapkan bahawa "pendaftar tanda dagang berhak untuk menunjukkan" tanda dagang berdaftar "atau tanda berdaftar." Jika tanda dagang yang tidak diluluskan untuk pendaftaran ditandakan, itu adalah tanda dagang berdaftar palsu dan mungkin merupakan pelanggaran tanda dagang.
 
: Menunjukkan logo yang dilindungi hak cipta
 
Ini adalah tanda hak cipta. "Konvensyen Hak Cipta Universal" mengharuskan tanda hak cipta mesti ditunjukkan pada penerbitan untuk menikmati hak cipta. Tidak ada peraturan seperti itu di negara kita. Secara umum, ini hanyalah gambaran tentang "hak cipta", "hak cipta, pendua mesti disiasat".

 Bra KISSy selesa pertama kami mempunyai dua paten:

① Paten reka bentuk penampilan
② Paten model utiliti

 

 

🔺【Tiga audit pensijilan berwibawa antarabangsa utama】 [ISO9001] [OHSAS18001] [ISO14001]

Apakah sijil ISO pada produk kami?
[ISO] adalah Organisasi Piawaian Antarabangsa terbesar di dunia [International Organisation for Standardization (ISO) yang disebut sebagai ISO. Ia adalah organisasi bukan kerajaan global dan organisasi yang sangat penting dalam bidang standardisasi antarabangsa. ISO satu berasal dari bahasa Yunani "ISOS", yang bermaksud "EQUAL" - makna persamaan. Organisasi Piawaian Antarabangsa ISO ditubuhkan pada tahun 1947. China adalah anggota penuh ISO. Agensi nasional yang mewakili China dalam ISO adalah Biro Penyeliaan Teknikal Negeri China (CSBTS). ]

1⃣️ 【ISO9001】 adalah sistem pengurusan kualiti
(Menetapkan sistem jaminan pengurusan kualiti korporat, melengkapkan rekod, menyusun manual kualiti dan dokumen prosedur, syarikat memenuhi keperluan asas negara, dan memperoleh ISO9001 melalui pensijilan pihak ketiga. Matlamat utama pembentukan standard: meningkatkan kepuasan pelanggan.)

2⃣️ 【ISO14001】 adalah sistem pengurusan persekitaran
(Tahap sistem yang ditetapkan oleh standardisasi internasional sesuai dengan pengembangan perlindungan lingkungan internasional dan disesuaikan sesuai dengan kebutuhan pembangunan ekonomi internasional. Merujuk kepada data perlindungan alam sekitar, faktor lingkungan, penilaian, keperluan perundangan dan peraturan, rencana pengelolaan, struktur organisasi, dan kekuatan selama pembinaan tanaman. , Otoritas, pengurusan sumber manusia, pertukaran maklumat, kawalan dokumen, pengendalian operasi kemudahan perlindungan alam sekitar, tindak balas kecemasan, dan lain-lain, hanya apabila perusahaan mencapai standard dapat memperoleh ISO14001)

3⃣️ 【OHSAS18001】 adalah sistem pengurusan kesihatan dan keselamatan pekerjaan
(Melalui penyelidikan dan penilaian dan penilaian kepatuhan terhadap peraturan yang relevan, tujuannya adalah untuk mengurangi dan mencegah kehilangan nyawa, harta benda, waktu, dan kerosakan terhadap lingkungan melalui pengurusan untuk mengurangi dan mencegah kemalangan. Struktur standardnya sama dengan ISO14001. , OHSAS18001 hanya dapat diperoleh jika perusahaan memenuhi standard sistem standard)

【【Ringkasan】
Sistem ISO tiga adalah konsep pengurusan makro, seperti tongkat, yang membimbing perusahaan untuk memperbaiki setiap sistem dan proses dari perspektif pengurusan keseluruhan, relevansi keseluruhan, dan berpandangan ke depan.
 
Pensijilan tiga sistem telah menjadi syarat asas bagi perusahaan untuk memasuki pasaran dan memenangkan kepercayaan pelanggan. Sebagai tambahan kepada tiga sistem yang terlibat dalam industri pengeluaran dan penjualan, perusahaan besar hari ini bahkan tidak dapat dipisahkan dari ketiga sistem asas ini.
 

Fabric Kain dipatenkan eksklusif sendiri- "Benang Jinkang"】

(Kain dipatenkan yang dikembangkan oleh Jinjiang Technology, Kissy Rumois menandatangani perjanjian kerjasama strategik dengan Jinjiang Technology, dan merupakan satu-satunya rakan kongsi di timur Guangdong)
Mengapa Kissy memilih "Jinkangsha". Syarikat itu menyokong menjaga kesihatan wanita dan menyediakan seluar dalam yang selesa dan sihat kepada wanita. Sebagai pemimpin, syarikat sentiasa menjaga inovasi dalam gaya dan reka bentuk, dan pada masa yang sama dalam fabrik, terutama fungsi Seksualiti akan terus ditingkatkan.Selain itu, untuk menambah titik teknologi, ia adalah menambah lapisan gula pada kek. Setiap produk mempunyai label "Benang Jinkang", yang merupakan "sijil identiti" yang mewakili ciri-ciri perlindungan hijau dan alam sekitar, yang memungkinkan KISSY mengekalkan kelebihan dan kelebihannya dalam persaingan pasaran!

 

 

 

🔺 【Bekerjasama dengan Persatuan Riben Pink】

Kisah Jenama Amal KISSY dan Pink Ribbon

(Dalam bulan April 2019, Syarikat Rukien menandatangani kontrak dengan Pink Ribbon untuk menjadi syarikat amal untuk amal dan amal. Ia diperbaharui pada bulan Oktober 2019 untuk menjaga kesihatan payudara wanita. Setiap kotak KISSY Rukien menyumbangkan kasih sayang kepada amal dan amal)

—— "Pink Ribbon", sebagai logo yang diakui untuk aktiviti pencegahan dan rawatan barah payudara global, digunakan untuk mempromosikan pesan "pencegahan awal, pengesanan awal, dan perawatan awal", dengan jejak di puluhan negara di seluruh dunia. Pemerintah dari berbagai negara juga menetapkan Oktober setiap tahun sebagai "Bulan Pencegahan Kanser Payudara."

Sukarelawan China Pink Ribbon Caring menganjurkan pengetahuan tentang pencinta payudara, menyebarkan gaya hidup yang baik untuk melindungi kesihatan payudara, dan pengetahuan saintifik untuk menolong diri sendiri untuk melindungi konsep pengurusan kesihatan. Ini mengingatkan orang untuk menjaga payudara dan menjaga kehidupan. Dia telah menjadi semacam cinta dan fesyen. Semakin banyak media, ahli politik, selebriti, dan selebriti mengambil bahagian dan bekerja keras untuk mewujudkan dunia tanpa barah payudara.

🎀Kami telah memasuki "era merah jambu" yang baru.

KISSY💋 
Kualiti yang bermutu lebih berbaloi daripada harga
· Bahan yang digunakan di kilang kami adalah 100 Modal Lenzing terbaik.
· Benang Jinkang kain dipatenkan eksklusif
· Malaikat "Lycra" dalam industri seluar dalam
· Penutup dada ditingkatkan untuk mengumpulkan dan mencegah pengembangan ke luar

· Kain yang sama adalah 500-600 di pusat membeli-belah
· Fungsi yang sama memerlukan 1500 ~ 3000 + di pusat membeli-belah
 
🔸Dengan harga ini, barang yang kami beli di tempat lain mungkin hanya seluar dalam, dan penjelasan produk terperinci di atas, seluar dalam kami bukan sahaja tidak bertanda dan mengikat sifar, ia tidak bergerak, tidak mengosongkan cawan, tidak tergelincir, dan merupakan teknologi penyelenggaraan baru.
Keselesaan, kualiti, nilai dan harga, KISSY kami sangat sempurna.
 
Setelah 7 hari memakai KISSY seperti ciuman, saya tidak lagi dapat memakai seluar dalam saya yang lalu.